Toimitus kotimaassa sisältyy hintaan.    info (at) idansydan.fi    +358 400 677 667

Toimitusehdot

Tilaukset

Valokuva- ja taidetaulut vedostetaan kustomoidusti asiakkaan tilauksen saavuttua. Taulujen hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä, ja niihin sisältyy 24% arvonlisäveroa.

Tapahtumien ja kurssien hinnat ovat esillä verkkokaupassa, ja niiden verokanta on 10% – 24%. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova.

Maksutavat

Tilattavat tuotteet maksetaan aina ennakkoon ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla. Suuremmille tilauksille voimme laskea tarjouksen ja laskuttaa erikseen.

Toimitus

Pakkaus- ja toimituskulut kuuluvat tuotteen hintaan, ellei toisin mainita. Hinnat koskevat postittamista Suomessa.  Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteyttä sanna@lentiira.com. 

Pyrimme käsittelemään ja toimittamaan tilauksesi 4 -7 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Poikkeuksista toimituksessa (toimituskatko tai ruuhkatilanteet)  ilmoitetaan erikseen.


Huomiothan että kuljetusyritykset säilyttävät lähetyksiä rajallisen ajan. Jos tuote palautuu takaisin sen vuoksi ettei sitä ole noudettu ajoissa, veloitamme uudelleenlähetyksestä 39€.

Tuotteen palautusoikeus

Annamme tuotteelle 100% tyytyväisyystakuun.  Jos tuote ei vastaa toiveitasi, voit palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset, ja tuotteen on oltava vahingoittumaton palautettaessa. Palatusta varten ota yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat palautukselle tarkemmat ohjeet.Tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Lunastettu paikka on mahdollista  siirtää toiselle henkilölle tai toiseen tapathumaan, mutta siirto tulee varmistaa aina etukäteen. Mikäli paikka perutaan 30vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun lukuunottamatta 30€ toimistokuluja. Mikäli paikka perutaan alle 7 – 30 vrk ennen tapahtumaan, palautamme 50% maksetusta summasta vähennettynä toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen perutaan myöhemmin, maksua ei palauteta, poislukien sairastapaukset jotka todennetaan lääkärintodistuksella.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen tai vioittunut, tee tuotteesta heti virheilmoitus sähköpostilla osoitteeseen sanna@lentiira.com. Annamme ohjeet palautusta varten.