Toimitus kotimaassa sisältyy hintaan.    info (at) idansydan.fi    +358 400 677 667

Tarinamme

Idän sydän on syntynyt rakkaudesta luontoon, tarkemmin sanottuna kainuulaiseen maisemaan. Yritysidea on kypsytellyt perustajansa Sanna Kyllösen  mielessä hänen samoillessaan kameran kanssa Lentiiran metsissä, hänen ihastellessaan ystävänsä Minnan maalauksia ja kuratoidessaan Ville Heikkisen lintu- ja eläinkuvista koostettua näyttelyä Lentiiran Lomakylään. Näistä teoksista saisi todella upeita sisustustauluja paitsi koteihin myös julkisiin tiloihin.

Ratkaisevan sysäyksen taiteiden verkkokaupalle antoi orpona löydetyn Aina-karhun kohtaaminen yksityiskodin pihapiirissä Lentiirassa toukokuussa 2021. Hellyttävän karhunpennun kuvista Sanna teetti ensin postikortteja, magneetteja ja lopulta myös sisutustauluja, jotka ovat herättäneet suurta ihastusta.

Kainuulainen luonto on Idän sydämen tekijöille ehtymätön inspiraation lähde. Neljä vuodenaikaa ja valoisan ajan vaihtelu takaa sen että päivä nousee aina uutena.  Siksipä Idän sydämen toiminta-ajatus ei rajoitu pelkästään kotien kaunistamiseen. Tulevaisuudessa Idän sydän järjestää myös retkiä, workshoppeja ja muita luonnon ja taide-elämykset yhdistäviä elämyksiä Lentiirassa.

 

Luonnosta haltioituneena 1.6.2022 Sanna Kyllönen